БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР НА 24.06 ОТ 19ч.

 Как да постигам успех, докато отглеждам пълноценно децата си?

 Четирите стълба на работещата майка

 

Какво ще откриете на уебинара?

Да си майка днешно време не е никак лесно, но комбинацията между майчинство и работа може да направи ситуацията още по-трудна. По време на уебинара ще откриеш:

  • Как да поставите здравословните си граници? Златната среда между нуждите на детето, семейството, работата и нашите лични нужди.
  • Личните финансите на една успешна жена през 21 век.
  • Топ 5 неща, в които изтичат времето и енергията ви. Открийте защо се чувствате изтощена и без време за себе си.

Запишете се тук:

За водещата:

Д-р Галя Манчева е създател менторски програми за работещи майки в 4 модула: деца, личност, лични финанси и работа, в които тя събира дългогодишния си опит в изследване на връзки и зависимости в тези области.

Тя създава своя методология, с която помага на работещи майки да интегрират 4-те модула, така че да имат балансиран и успешен живот. Това, което отличава нейната работа е, че клиенти й са само жени с професия, които вече имат деца и които се стремят към това да бъдат осъзнати родители, но наред с това да осъществяват и личните си цели. Нейните клиенти получават доказани стратегии за управление на времето и енергията си, които могат да прилагат стъпка по стъпка. Като резултат, те имат повече свободно време за децата си и за своите лични проекти благодарение, на което те увеличават и доходите си.