Безплатен чеклист

Какъв тип работеща майка съм?

 

Внимание РАБОТЕЩИ МАЙКИ…

Този безплатен чек лист, който подготвих за вас, ще ви помогне да откриете:

 умеете ли да поставяте и постигате цели си;
 осъзнато и пълноценно ли отглеждате децата си;
 кой е основният Ви проблем като работеща майка, върху който е добре да работите

  Ние работещите майки никога не сме сами! Вече десетки дами се научиха как да постигат целите си, докато отглеждат децата си пълноценно с помощта на обучителни и менторски програми “Вътрешна хармония за работещи майки”.

  Регистрирайте се и изтеглете своя тест, за да проверите КАКЪВ ТИП РАБОТЕЩА МАЙКА СТЕ и още стратегии за това, как да постигате успех, докато отглеждате децата си пълноценно.

  Безплатен тест

   Какъв тип работеща майка съм?

  “Благодарение на работата ми с Галя животът ми се промени из основи като най-значими промени са моята вътрешна стабилност и осъзнатост, повишена енергия и продуктивност в ежедневните ми задачи, допълнително свободно време за мен самата, прекрасни взаимоотношения с децата ми.”

  Марина Димова

  Учител в ОДЗ, майка на 2 деца

  “Преди да работя Галя имах трудности с децата, нямах правилен подход, не знаех как точно да реагирам в определени ситуации. Губех много енергия, защото си бях въобразила, че контролирам всичко.  Сега вече разбрирам какво ги вълнува. Децата имат своята представа как да изглежда техния ден. Научих се да не се налагам.”

  Бояна Феттер

  Икономист, майка на 2 деца

  “Това, което ми харесва в програмите „Вътрешна хармония” е, че работят цялостно върху много от проблемите, с които ние се сблъскваме. Аз имам доста неща, който искам да отработя преди да стана успешен лидер на моя бранд – да изгладя много камъчета, да попълня много липси.”

  Ангелина Кръствева

  Основател и формулатор на бранд Rose Lady Skincare, майка на 2 деца